Vytlačiť

Stretnutie vedení kurzov z Českej a Slov.rep. (Bel.Slatiny 29.4.-1.5.2011)

img02V malebnom jarnú farbu chytajúcom prostredí Strážovských vrchov v Belušských Slatinách v hoteli Thermál, sa zišli v dňoch 29.4.-1.5.2011 na pravidelnom stretnutí vedúci jednotlivých letných kurzov Manželské stretnutia, Manželská setkání z Českej a Slovenskej republiky. Zišlo sa tu 12 manželských párov, ktoré vedú letné kurzy v Čechách a na Slovensku. Zastúpenie mali oba slovenské organizačné skupiny a organizačné skupiny z Čiech: kurz pražský, kroměřížsky a sveromoravský

Prežili sme požehnaný čas. Bol čas na modlitbu, svätú omšu, vychádzku po krásnej jarnej prírode a najmä sme spoločne riešili rôzne problémy pri organizovaní našich akcií pre rodiny. Veľmi obohacujúce diskusie, nové námety a výmena skúseností boli pre všetkých účastníkov veľmi cennou odmenou.


Najväčším obdarovaním pre nás všetkých bol pocit radosti zo samotného stretnutia. Pocit, že sa cítime ako najbližšia rodina a prijímame sa jeden druhého so všetkými darmi aj nedostatkami to bol zážitok najcennejší.


Víkend rýchlo uplynul a my sme odchádzali s pokojom a radosťou v srdci a s nádejou, že o rok sa opäť stretneme na území, ktoré vyberú priatelia zo Severnej Moravy.

 



img01

 

Vojtekovci


Fotil Juraj Polakovič