Slide First

Manželské stretnutia

Slide Second

Chcem, aby ti bolo pri mne dobre



Radostné a požehnané Veľkonočne sviatky Vám želajú Manželské stretnutia.

Kalendár akcií 2024

Typ kurzuTermínMiesto
Jarná obnova 12. - 14. 4. 2024 Hotel Javorna, Drienica  
MS seniorov 30.6. - 6.7.2024 Banská Štiavnica  
MS 3.turnus 28.7. - 4.8.2024 Drienica  
Spoločný 1.a 2.turnus MS 10. - 17.8.2024 Banská Bystrica  
Námornícky ples MS 27. apríla 2024 Dolná Súča  



Máme nový web (2010)

novy_webPo rokoch sme zmenili web. Dostal nový náter, ale hlavne ide o to čo je pod kapotou - prípadne čo bude pod kapotou :-). Ide o to:

- pritiahnuť na náš web viac ľudí (zvyšovaním jej hodnoty a aj reklamou)
- zjednodušiť správu stránok pre administrátora aj pre vás užívateľov
- umožniť vyhľadávanie na stránkach
- neobmedzený archív akcií (už nebudeme mazať staré roky)
- Fórum trochu inak
- moderné zobrazenie fotogalérií a videí - teším sa na videá od vás :-) a ďalšie veci...

Prihlasovanie do fóra so spoločným heslom - toto ostalo zo starého webu. Všetci máme jedno spoločné heslo, čo je v modernej dobe neštandardné (štandard je že každý užívateľ má svoje unikátne meno a heslo). Oberá nás to o viacero výhod moderných webov (napr.by ste mohli pod každý článok napísať svoj komentár) a aj tento systém to umožňuje, ale nechcem vás nútiť naraz zmeniť zvyky - zatiaľ :-). Tak si aj nadalej pamätajte iba to jedno heslo...


Svet okolo nás - bol na starom webe jablkom sváru, lebo viacerí ste chceli zobraziť nejakú správu (aj keď nebola čisto o MS) na titulnú stranu a nie na nejakú bočnú stránku, na ktorej sa často nič nové nemení a tak na ňu ľudia neprišli a správu nevideli. Vyskúšajme "Aktuality Sveta okolo nás" na titulnej strane a uvidíme...


Nová stránka napr.s nazvom "Čo sú manželáky?"
Mala by obsahovať to, čo na našom webe nie je dobre spracované - stručne, jasne a so svedectvami napísať "vo co tady gou" - prečo ich máme toľko rokov radi. A vysvetliť to nemanželákom (aj keď to bude ťažké). Na začiatok by sa dalo dať niečo ako:
Manželské stretnutia na Slovensku trvajú od roku 1994 a prešlo nimi niekoľko stoviek manželských párov. Hlavnou náplňou Manželských stretnutí je letný týždenný kurz a dve obnovy (na jeseň a na jar)...
Program Manželských setkání se věnuje "maličkostem". Přivede nás k zamyšlení nad tím, jak máme ve svém životě poskládán žebříček hodnot, čím se od sebe jako muž a žena lišíme, zda se vyjadřujeme tak, aby nám partner rozuměl (a nemyslíme si, že stačí jen naznačit...), jak umíme vyjadřovat své pocity, jak prožíváme svou sexualitu, atd. Celkem je to během letního týdenního kursu 11 tématických okruhů a další přicházejí na řadu během podzimní a jarní víkendové obnovy.
a potom by som chcel nejake

vaše svedectvá !


najlepsie s vasimi menami. Takže, ak viete také svedectvo sformulovať (jedno by mohlo mať tak od 1 do 5 viet) pošlitel mi ho na




Nová stránka napr. s názvom "Pomáhame si!"
Čo by ste povedali na stránku, ktorá zobrazí fotky ľudi z manželákov a prefesiu ktorá robia. Čiže bola by tu fúra tvári a k tomu čo títo ľudia robia. Je otázka či patrí na manželácku stránku biznis manželákov a roky som si hovoril že nie, ale po 50-ke som zmenil názor a myslím že to patrí. Za hovorí napr. moja praktická skúsenoť s mnohými ľudmi z manželákov, ktorý nám pomohli postaviť a zariadiť dom. Proti hovorí napr. skúsenosť z Čiech, kde jeden manželák spreneveril peniaze niekoľkých ďalších a išiel aj do basy. Ale povedzte sami a vyplnte formulár, ktorý je zobrazený na tejto stránke (treba sa najskôr prihlásiť).



statistikaReklama (banery). Niektorí ju nemajú radi (ani ja). Na každej stránke vľavo a tiež úplne dole je reklamný banner systému Rybka. Je to nekomerčná kresťanská reklama. Napr. štatistika za deň 28.9.2010 hovorí, že:
- na stránkach MS sa cudzia reklama zobrazila 2307 krát
- na cudzích weboch sa naša reklama zobrazila 1980 krát a 5 krát sa aj kliklo na našu reklamu (čím sa zobrazí stránka MS).
- na našich stránkach sa 5 x kliklo na cudziu reklamu.

Nejde iba o tých 5 preklikov na náš web, ale hodnotu má aj tých 1980 zobrazeni našej reklamy. No čo myslíte - stojí to za to ?


Myšlienka o manželstve. V obrázkoch v hlavičke webu sa zobrazuje taká myšlienka o manželstve. Prosim, pošlite mi nejaké konkrétne myšlienky (prípadne s menom autora), ktoré by sme tam mohli dať. Nie také ako napr.: Ženská intuice je výsledkem milionu let bez myšlení.
(tak také nie - jasné ?) :-):-):-)

Dajte mi vedieť čo by ste navrhovali spraviť inak, či čo by ste chceli pridať a vôbec čo si o týchto mojich myšlienkach myslíte.

web sa ešte musí uležať a uleží ho život


za webovú redakciu MS - Vlado Zelik


Modlitba

Každú stredu o 21.00 sa spoločne modlíme za:

  • požehnanie pre dielo MS
  • požehnanie pre členov MS, ktorým zomrel manžel/manželka
  • manželov, ktorí od seba odišli a žijú s iným partnerom

Každý pondelok o 21.00 sa
modlíme za:

  • všetkých, ktorí majú problém s rôznymi závislosťami, či už s nimi bojujú alebo ešte nie

Sponzorské dary

Kurz MS je taký lacný ako sa len dá. Pre niektoré rodiny je aj to veľa. Ďakujeme za vaše sponzorské dary na náš účet:

IBAN: SK4011000000002621786594
BIC – SWIFT kód: TATRSKBX