Vytlačiť

Duchovná obnova VPS (Trenčín 30.11.- 2.12.2007)

Duchovná obnova VPSDuchovná obnova VPS sa konala v Trenčíne 30. novembra až 2.decembra 2007. Sprevádzali nás kňazi Michal Hospodár a Juraj Malý. Hlavnout témou obnovy bolo odpustenie. Svoj názor k tejto téme nám príšla spoza mora povedať Daphne Kilner z Anglicka.

Poprosil som zopár ľudí o ich postrehy z obnovy:

 

Daphne:
Obnova MS bola nádhernou skúsenosťou za ktorú ďakujem Bohu. Bola plná ovocia Ducha Svätého ako je láska, radosť, pokoj, trpezlivosť, láskavosť a dobrota.


Gabika Zeliková:
Najväčšiu radosť som mala zo stretnutia s toľkými manželákmi = milými ľuďmi, priateľmi. Všetkých Vás srdečne, spolu s Daphne, pozdravujeme. Nech nás všetkých Pán žehná.


Monika Jucková:
Nie je obnova ako obnova – vždy nám Pán totiž pošle niekoho, koho práve potrebujeme. Dobre nám padlo urobiť si poriadok vo vzťahoch. Obnoviť, prečistiť ten s Pánom , odpustiť sám sebe a hlavne tím ktorí nám ublížili. Dávno, alebo pred par dňami. V detstve, v mladosti, v manželstve. Zobrala som si to ako predsavzatie na advent. V rámci upratovania v domácnosti si usporiadať vzťahy. Pekne dať všetko na správne miesto. Želám vám všetkým požehnaný Advent.